Брандове

 • Veltins logo
 • Veltins кен
 • Veltins бутилка

VELTINS SINCE 1824

Немска Бира с история на повече от 180 г., премиум марка за Pilsener в Германия.

Veltins е един от първите производители на Pilsner бира в Германия. През 1824г. малка пивоварна в Грефенщайн, Германия, започва да произвежда бира в съответствие с немските закони за качество на напитките. След повече от 180 години пивоварната е еволюирала в една от най-модерните частни пивоварни в Европа - VELTINS. Тази невероятна история за успеха на семейна компания, сега управлявана от пето поколение, е базирана на инвестиционна сила, прозорливо предприемачество и корпоративна култура, оформени от екипен дух и стремеж към най-високо качество. До ден днешен тази висококачествена бира се произвежда изключително само от висококачествени съставкималц, хмел, мая и най-чистата изворна вода - стриктно спазвайки закона за чистота на пивото от 1516г.

Veltins e главен спонсор на ФК Шалке 04 и Veltins Arena в Гелзенкирхен е многофункционален стадион. Veltins е спонсор на много зимни спортове, сред които състезания по биатлон.

FLENSBURGER

Има основателни причини, поради които пет граждани на Фленсбург подписват документа, който създава пивоварната във Фленсбург на 6 септември 1888 г. Те са откривали идеален обект - ледников извор с кристално чиста вода за варене на бира и начин за добиване на леда, необходим за охлаждане на отлежаващото в избите.

През 30-те години Flensburg Private Brewery се превръща в една от най-големите пивоварни в германския щат Шлезвиг-Холщайн под ръководството на Емил Петерсен, почетен консул. Той успя да обедини усилията на всички с една цел и знае какво е успешното пивоварство: опит и продължителност. Неговата прозорливост води Фленсбургската пивоварна по пътя на успеха.

Дори през 60-те години на миналия век, когато всички останали пивоварни преминават към по-евтините коркови тапи, Емил Питърсън остана верен на бутилката, която е характерна за бира Фленсбургер до днес. Бутилка с въртящ се капак и звук на пукот, когато се отваря, отдавна са марка за Фленсбургер - и това прави пивоварната един от най-успешните в света в сегмента на суинг топ капачките.

В пивоварната във Фленсбург се гордеят с уникалния свеж вкус на нашите бири - въпреки че не е изненадващо, тъй като водата, която използват за варене, произхожда от подземните ледникови потоци на Северна Скандинавия и е напълно свободна от замърсители. Това е тайната на непрекъснато свежите бира от първокласно качество, които произвеждат от 1888 година насам. Клиенти оценяват колко много опит и качество се крият в бирата Фленсбургер. 


FLENSBURGER

 • Flensburger Logo
 • Flensburger pilsener glass
 • Flensburger weizen glass
 • Flensburger gold with glass
 • Flensburger pilsener with glass
 • Flensburger weizen with glass
 • Flensburger pilsener 500 ml
 • Flensburger pilsener 330 ml
 • Flensburger weizen 500 ml
 • Flensburger weizen 330 ml
 • Flensburger gold 500 ml
 • Flensburger gold 330 ml

Има основателни причини, поради които пет граждани на Фленсбург подписват документа, който създава пивоварната във Фленсбург на 6 септември 1888 г. Те са откривали идеален обект - ледников извор с кристално чиста вода за варене на бира и начин за добиване на леда, необходим за охлаждане на отлежаващото в избите.

През 30-те години Flensburg Private Brewery се превръща в една от най-големите пивоварни в германския щат Шлезвиг-Холщайн под ръководството на Емил Петерсен, почетен консул. Той успя да обедини усилията на всички с една цел и знае какво е успешното пивоварство: опит и продължителност. Неговата прозорливост води Фленсбургската пивоварна по пътя на успеха.

Дори през 60-те години на миналия век, когато всички останали пивоварни преминават към по-евтините коркови тапи, Емил Питърсън остана верен на бутилката, която е характерна за бира Фленсбургер до днес. Бутилка с въртящ се капак и звук на пукот, когато се отваря, отдавна са марка за Фленсбургер - и това прави пивоварната един от най-успешните в света в сегмента на суинг топ капачките.

В пивоварната във Фленсбург се гордеят с уникалния свеж вкус на нашите бири - въпреки че не е изненадващо, тъй като водата, която използват за варене, произхожда от подземните ледникови потоци на Северна Скандинавия и е напълно свободна от замърсители. Това е тайната на непрекъснато свежите бира от първокласно качество, които произвеждат от 1888 година насам. Клиенти оценяват колко много опит и качество се крият в бирата Фленсбургер.

GREVENSTEINER

 • GREVENSTEINER
 • GREVENSTEINER logo
 • GREVENSTEINER with glass
 • GREVENSTEINER bottle
 • GREVENSTEINER
 • GREVENSTEINER

С производството на Grevensteiner Original бирария Veltins се обръщакъм корените и съживява вековните си знания в пивоварството,вдъхновени от традиционното варене на бира, което са прилагали близнаците Карл и Антон Фелтинс в началото на миналия век. Същата  бира с кехлибарен цвят и златни отблясъци пълни халбите на семейството преди повече от 100 години. 

Историческата Стейни бутилка се свързва с пивоварна Фелтинс от десетилетия. Това е и причината за завръщане към традиционната бутилка Стейни и старовремски етикет нa Grevensteiner, както и за запечатването на капачката с фирмен "бандерол". Grevensteiner е лека бира, създадена от меки изворни води и прясно набрани съставки. Традиционният малц дава на бирата кехлибарения ù цвят и плътния ù вкус.

PRAGA

 • PRAGA
 • PRAGA logo

Автентична чешка бира

Бира с високо качество - всички съставки са натурални, а производството е традиционно с немеханизиран процес, който датира от преди 200 години. 

Водата за бирата се добива от 300 м дълбочина от артезиански кладенци, за производството се използва домашно произведен ечемичен малц и най-добрия хмел от Сааз (Жатец). Бирата се радва на широко представяне в над 35 страни в света.

Praga Premium Pils има златен медал от The World Beer Championship в Чикаго.

Google Analytics

Google Analytics is a service used on our website that tracks, reports traffic and measures how users interact with our website content in order for us to improve it and provide better services.

Facebook

Our website allows you to like or share its content on Facebook social network. By activating and using it you agree to Facebook's privacy policy: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Integrated tweets and share services of Twitter are used on our website. By accepting and using these you agree to Twitter's privacy policy: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies