Брандове

 • Veltins logo
 • Veltins кен
 • Veltins бутилка

VELTINS SINCE 1824

Немска Бира с история на повече от 180 г., премиум марка за Pilsener в Германия.

Veltins е един от първите производители на Pilsner бира в Германия. През 1824г. малка пивоварна в Грефенщайн, Германия, започва да произвежда бира в съответствие с немските закони за качество на напитките. След повече от 180 години пивоварната е еволюирала в една от най-модерните частни пивоварни в Европа - VELTINS. Тази невероятна история за успеха на семейна компания, сега управлявана от пето поколение, е базирана на инвестиционна сила, прозорливо предприемачество и корпоративна култура, оформени от екипен дух и стремеж към най-високо качество. До ден днешен тази висококачествена бира се произвежда изключително само от висококачествени съставкималц, хмел, мая и най-чистата изворна вода - стриктно спазвайки закона за чистота на пивото от 1516г.

Veltins e главен спонсор на ФК Шалке 04 и Veltins Arena в Гелзенкирхен е многофункционален стадион. Veltins е спонсор на много зимни спортове, сред които състезания по биатлон.

FLENSBURGER

Има основателни причини, поради които пет граждани на Фленсбург подписват документа, който създава пивоварната във Фленсбург на 6 септември 1888 г. Те са откривали идеален обект - ледников извор с кристално чиста вода за варене на бира и начин за добиване на леда, необходим за охлаждане на отлежаващото в избите.

През 30-те години Flensburg Private Brewery се превръща в една от най-големите пивоварни в германския щат Шлезвиг-Холщайн под ръководството на Емил Петерсен, почетен консул. Той успя да обедини усилията на всички с една цел и знае какво е успешното пивоварство: опит и продължителност. Неговата прозорливост води Фленсбургската пивоварна по пътя на успеха.

Дори през 60-те години на миналия век, когато всички останали пивоварни преминават към по-евтините коркови тапи, Емил Питърсън остана верен на бутилката, която е характерна за бира Фленсбургер до днес. Бутилка с въртящ се капак и звук на пукот, когато се отваря, отдавна са марка за Фленсбургер - и това прави пивоварната един от най-успешните в света в сегмента на суинг топ капачките.

В пивоварната във Фленсбург се гордеят с уникалния свеж вкус на нашите бири - въпреки че не е изненадващо, тъй като водата, която използват за варене, произхожда от подземните ледникови потоци на Северна Скандинавия и е напълно свободна от замърсители. Това е тайната на непрекъснато свежите бира от първокласно качество, които произвеждат от 1888 година насам. Клиенти оценяват колко много опит и качество се крият в бирата Фленсбургер. 


FLENSBURGER

 • Flensburger Logo
 • Flensburger pilsener glass
 • Flensburger weizen glass
 • Flensburger gold with glass
 • Flensburger pilsener with glass
 • Flensburger weizen with glass
 • Flensburger pilsener 500 ml
 • Flensburger pilsener 330 ml
 • Flensburger weizen 500 ml
 • Flensburger weizen 330 ml
 • Flensburger gold 500 ml
 • Flensburger gold 330 ml

Има основателни причини, поради които пет граждани на Фленсбург подписват документа, който създава пивоварната във Фленсбург на 6 септември 1888 г. Те са откривали идеален обект - ледников извор с кристално чиста вода за варене на бира и начин за добиване на леда, необходим за охлаждане на отлежаващото в избите.

През 30-те години Flensburg Private Brewery се превръща в една от най-големите пивоварни в германския щат Шлезвиг-Холщайн под ръководството на Емил Петерсен, почетен консул. Той успя да обедини усилията на всички с една цел и знае какво е успешното пивоварство: опит и продължителност. Неговата прозорливост води Фленсбургската пивоварна по пътя на успеха.

Дори през 60-те години на миналия век, когато всички останали пивоварни преминават към по-евтините коркови тапи, Емил Питърсън остана верен на бутилката, която е характерна за бира Фленсбургер до днес. Бутилка с въртящ се капак и звук на пукот, когато се отваря, отдавна са марка за Фленсбургер - и това прави пивоварната един от най-успешните в света в сегмента на суинг топ капачките.

В пивоварната във Фленсбург се гордеят с уникалния свеж вкус на нашите бири - въпреки че не е изненадващо, тъй като водата, която използват за варене, произхожда от подземните ледникови потоци на Северна Скандинавия и е напълно свободна от замърсители. Това е тайната на непрекъснато свежите бира от първокласно качество, които произвеждат от 1888 година насам. Клиенти оценяват колко много опит и качество се крият в бирата Фленсбургер.

GREVENSTEINER

 • GREVENSTEINER
 • GREVENSTEINER logo
 • GREVENSTEINER with glass
 • GREVENSTEINER bottle
 • GREVENSTEINER
 • GREVENSTEINER

С производството на Grevensteiner Original бирария Veltins се обръщакъм корените и съживява вековните си знания в пивоварството,вдъхновени от традиционното варене на бира, което са прилагали близнаците Карл и Антон Фелтинс в началото на миналия век. Същата  бира с кехлибарен цвят и златни отблясъци пълни халбите на семейството преди повече от 100 години. 

Историческата Стейни бутилка се свързва с пивоварна Фелтинс от десетилетия. Това е и причината за завръщане към традиционната бутилка Стейни и старовремски етикет нa Grevensteiner, както и за запечатването на капачката с фирмен "бандерол". Grevensteiner е лека бира, създадена от меки изворни води и прясно набрани съставки. Традиционният малц дава на бирата кехлибарения ù цвят и плътния ù вкус.

PRAGA

 • PRAGA
 • PRAGA logo

Автентична чешка бира

Бира с високо качество - всички съставки са натурални, а производството е традиционно с немеханизиран процес, който датира от преди 200 години. 

Водата за бирата се добива от 300 м дълбочина от артезиански кладенци, за производството се използва домашно произведен ечемичен малц и най-добрия хмел от Сааз (Жатец). Бирата се радва на широко представяне в над 35 страни в света.

Praga Premium Pils има златен медал от The World Beer Championship в Чикаго.